Muurstickers: voorbeelden en inspiratie

Muurstickers zijn een gemakkelijke manier om een babykamer wat extra’s te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos en de keuze tussen verschillende ontwerpen is enorm groot. Bovendien is een muursticker eenvoudig aan te brengen en weer te verwijderen. Zo kunt u over een tijdje ook eenvoudig weer voor een andere muursticker kiezen. Enkele leuke ideeën om muurstickers in uw babykamer te integreren:

1. Naam

Echt uniek is natuurlijk de naam van uw pasgeborene op de muur. Dit is echter een muursticker die u eigenlijk pas na de geboorte aan kunt brengen. Maar online is een muursticker zo besteld!

2. Gedicht

U vult een muur in één keer op met bijvoorbeeld een gedicht van een bekende dichter of een gedichtje wat u ook op het geboortekaartje zet.

3. Spreuk / steekwoorden

Een echte eyecatcher op de muur is een spreuk of een aantal steekwoorden in de vorm van een muursticker. Voorbeelden zijn: stoer & dapper, blij & trots, slaap kindje slaap.

4. Afbeelding

Leuk voor boven de wieg of boven de commode is een grote, vrolijke muursticker. Voorbeelden zijn: een boom, een dier, een stripfiguur, een kroontje of een stamboom met echte foto’s van familie erin.

5. Op meubels

U kunt muurstickers ook gebruiken om er meubels mee te versieren. Maak de linnenkast of commode uniek door deze te decoreren met een (muur)sticker.

Muurstickers doen het ook altijd goed als kadootje voor andere aanstaande vaders en moeders!